Onderhoud

Er zijn diverse redenen om de zorg voor uw tuin geheel of gedeeltelijk over te dragen aan ons. U wordt bijvoorbeeld een dagje ouder. Het onkruid wieden kunt u nog wel zelf, maar het grote snoeiwerk bijvoorbeeld niet. Of u heeft naast uw drukke baan gewoon te weinig tijd voor de tuin. Wellicht is de tuin simpelweg te groot, u heeft geen groene vingers of niet de beschikking over goede gereedschappen en machines. Dan is het tijd om het werk aan ons, als betrouwbare partner, uit te besteden.

Pakket op maat

U kunt zelf bepalen welke werkzaamheden wij wel en niet voor u uitvoeren. Wij kunnen u slechts ondersteunen bij het onderhoud, maar het ook geheel bij u uit handen nemen. Dan hoeft u er zelf niet meer naar om te kijken en er alleen nog van te genieten! Uw wensen staan voorop en wij passen ons aan.

Hoe werkt het?

Wij kunnen op oproepbasis werken (uurtarief of offerte). U kun ons ook inschakelen voor een voor- en najaarsbeurt of vakantieonderhoud. Jaarcontracten zijn ook mogelijk. Hiermee bent u het hele jaar verzekerd van een goed verzorgde tuin.

Voor een jaarcontract maken wij een jaarplanning voor de uit te voeren werkzaamheden. U weet vooraf wat de kosten per jaar zullen zijn en u ontvangt ieder kwartaal een deelfactuur. U betaalt het onderhoudscontract dus in delen en aan het einde van het kwartaal. U krijgt zoveel mogelijk uw eigen vaste hovenier in uw tuin, waardoor de lijnen kort blijven.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

U kunt Buijserd Groenonderhoud onder andere inschakelen voor:

• Onderhoud van hagen
• Boomverzorging
• Bemesten
• Onkruidbestrijding
• Bladruimen
• Het geven van beplantingsadvies
• Onderhoud van tuinhuisjes en veranda’s
• Onderhoud van bestrating

Vaste contactpersoon

Tijdens het contact over uw tuin en de uit te besteden werkzaamheden is Eibert Buijserd uw vaste contactpersoon. Ook het groenonderhoud zelf wordt door Eibert overzien en mede uitgevoerd. Dat garandeert snelle, duidelijke communicatie, en waarborgt de Eerlijke Kwaliteit die bij Buijserd Groenonderhoud voorop staat!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder.

Direct bellen

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder.

Direct bellen
Buijserd Groenonderhoud, voor al uw tuinoplossingen!