Tuinberegening

Om uw tuin in goede conditie en mooi groen te krijgen en te houden, is het belangrijk dat uw tuin op het juiste moment én op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Een beregeningsinstallatie neemt u deze zorg uit handen. Via zogenaamde pop-up sproeiers wordt het water over uw tuin verdeeld. Voor de verschillende delen van uw tuin worden verschillende sproeiers gebruikt. Deze komen op waterdruk uit de grond. Na gebruik verdwijnen zij weer in de grond en zijn dus onzichtbaar. Buijserd Groenonderhoud is gespecialiseerd in het advies geven over én het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

Aanleg beregeningsinstallatie

De beregeningsinstallatie kan zowel in een reeds bestaande tuin als in een nieuw aan te leggen tuin worden aangebracht. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en de beplanting, zal er een beregeningsplan worden opgesteld inclusief offerte. Na akkoord gaan met de offerte, kan de aanleg ingepland worden.

Onderhoud

Uiteraard kan Buijserd Groenonderhoud uw nieuwe of bestaande pomp- of beregeningsinstallaties onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw installatie aan het begin van de winter zal worden afgesloten. De leidingen zullen worden droog geblazen, zodat er geen water achterblijft en er geen schade aan de leidingen en de pomp kan ontstaan door bevriezing. In het voorjaar zal de installatie weer worden opgestart en zal de werking en de afstelling worden gecontroleerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder.

Direct bellen

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder.

Direct bellen
Buijserd Groenonderhoud, voor al uw tuinoplossingen!