Aanleg

Het aanleggen van een nieuwe tuin of het herzien van een bestaande tuin kunt u met een gerust hart aan Buijserd Groenonderhoud overlaten. Eibert komt graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, zodat u al uw wensen kenbaar kunt maken.

Gehele tuin herzien

De tuinaanleg begint met een doordacht tuinontwerp. In het ontwerp houdt Eibert rekening met uw wensen en geeft adviezen. Welke stijl past bij u? Klassiek, landelijk, modern of juist functioneel? Waar gaat u uw tuin voor gebruiken? Bent u een tuinier, gaat u graag bbq-en, heeft u beperkt tijd voor uw tuin? Maak uw wensen kenbaar voor een tuin die aansluit bij uw behoeftes en gebruik. Op basis van het eerste gesprek kan het ontwerp voor uw tuin gemaakt worden. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte en een indicatie van de startdatum.

Gedeelte tuin herzien

Wilt u slechts een kleine verandering? Geen probleem. Door enkele nieuwe elementen aan te brengen in een bestaand tuinontwerp wordt er een verfrissend, nieuw beeld gecreëerd. Eibert kan hiervoor een kostenindicatie maken.

Vaste contactpersoon

Tijdens het maken van het ontwerp en de offerte voor een nieuw aan te leggen tuin, of het herzien van een gedeelte van de tuin is Eibert Buijserd uw vaste contactpersoon. Ook tijdens de aanleg worden alle werkzaamheden door Eibert overzien en mede uitgevoerd. Dat garandeert snelle, duidelijke communicatie, en waarborgt de Eerlijke Kwaliteit die bij Buijserd Groenonderhoud voorop staat!

Kijkt u gerust in onze portoflio voor reeds gerealiseerde tuinen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder.

Direct bellen

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder.

Direct bellen
Buijserd Groenonderhoud, voor al uw tuinoplossingen!